|
|
|
|
|
Link :: 04.01.2005 :: 19:13 Link :: 04.01.2005 :: 19:18 NIE MARTW SIĘ DOKTORKU...{GOSIA} Komentuj(1) Link :: 05.01.2005 :: 18:31 Siemka wam! Jaka ja jestem durna zgode na samodzielny powrót napisałam w zeszycie z poloka, a pani przecież zbierała zeszyty...{przyznajcie, że jestem durna...}Panie wystawiły ocenki z zachowania m.in. z plasty-wzorowe {hmm...} niemcol-wzorowe angol-bardzo dobre gegra-bardzo dobre wos-bardzo dobre infa-bardzo dobrei polok, ale z poloka i z reszty przedmiotów nie wiem jakie mam!... Sama sobie proponowałam zachowanie bardzo dobre i myślę, że ją będę miała:} Apropo na pierwsze półrocze mam same dwóje, ale przynajmiej na dwójach i przechodz, a nie tak jak inni!!! Dzisiaj na W-F o godz. 12-00 były 3 minutki ciszy z powodu tego co się stało w Azji:{ Jutro do kina na TROJE, potem piątek, sobota, niedziela i jeszcze tylko tydzień i dwa tygodnie wolnego huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... A 14 stycznia dyska szkolna ale ja nie wiem czy przyjdę, cały czas się zastanawiam... NARECZKA WAM I DO ZOBACZONKA JUTRO!.!.!. Komentuj(1) Link :: 05.01.2005 :: 18:36 HEJ Martyna poszła na wypadkową ciekawe co jej było!!! MARTYNA jak będziesz to czytała to wiedz że ta Sabina czy jak jej leci miała po nas W-F papa Komentuj(1) Link :: 06.01.2005 :: 18:33 hej dziś byliśmy w kinie było zarąbiście oprócz tego że prawie wszyscy płakali film był do czytania ale sie opłacało 1.Były pierw dwie lekcje rela, angol 2.Szliśmy przez park na przystanek 3.Bardzo długo czekaliśmy ale w końcu przyjechał ten autobus 4.W autobusie same jajca leciały i było bardzo ciasno 5.W końcu dojechaliśmy 6.Bardzo długo czekaliśmy na film {tak apropo szliśmy na TROJE...} 7.Wkońcu sie zaczeło 30min. wykład a potem film 2.30godz. 8.Po filmie wszyscy{...prawie} wyszli popłakani 9.No to idziemy na autobus 10.Bardzo ale to bardzo długo czekaliśmy 11.Wkońcu przyjechał wszyscy powsiadali i było bardzo ciasno... 12.Ja wysiadłam przystanek wcześniej trudno było sie wydostać 13.Wkońcu wolność 14.Poszłam do cioci i razem z mamą poszliśmy do domu 15.TAK BYŁO W KINIE NARRRRRRRRRRECZKAAAAAAAAAAAA... :} Komentuj(0) Link :: 06.01.2005 :: 18:49 Gdy smutek cie ogarnął a szkoła stała się piekłem wsadz głowe do kibla i p........j się deklem! Komentuj(0) Link :: 07.01.2005 :: 18:19 SIEMANKO; Panie dzisiaj wystawiały ocenki na pierwsze półrocze i z zachowania nie wiem czy was to będzie obchodziło jakie mam ocenki ale napisze wam: ZACHOWANIE:bardzo dobre POLSKI:3 MATEMATYKA:2 ANGIELSKI:4 HISTORIA:2 WOS:5 GEOGRAFIA:2 FIZYKA:2 BIOLOGIA:3 CHEMIA:4 INFORMATYKA PLASTYKA:6 NIEMIECKI:-4 {jestem zaskoczona, a byłam zagrożona:} W-F:5 {wow...} RELIGIA:+4 Mam same dwóje ale pierwsze półrocze zdałam oby tak dalej.../ Blandzia DZIĘKI że mi chciałaś dać zachowanie Wzorowe też bym sie bardzo cieszyła ale nie reprezentowałam szkoły na zewnątrz.. NARECZKA;} Komentuj(2) Link :: 15.01.2005 :: 18:44 Hejka Wczoraj po lekcjach śpieszyłam sie na autobus i nie potrzebnie bo tak sie śpieszyłam, tak sie śpieszyłam że się wywaliłam kurtka cała brudna ręce obdarte ale to nic jak wstałam to dalej biegłam już sie nie wywaliłam lecz zdążyłam na autobus gdy szłam do domu już po schodkach to bym sie też wywaliła, szczaskałam szklanke, urwałam mamie firane a jak poszłam na plac to wdepłam w małą niespodziankę hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Komentuj(0) Link :: 15.01.2005 :: 18:47 HEJKA POWODZENIA WSZYSTKIM DZIEWCZYNĄ NA WYSTĘPACH POŁAMANYCH NÓG OCZYWIŚCIE W NAWIASIE POWODZENIA I POZDROWIONKA Komentuj(0) Link :: 15.01.2005 :: 18:52 SIEMANKO Panie zadają po feriach pełno sprawdzianów ale ferie jak sie trzeba uczyć no może niektórzy nie muszą bo wiedzą to cały czas np.Mateusz NARECZKA :} PAPATKI Komentuj(0) Link :: 24.01.2005 :: 17:19 Siemka Ja sobie siedze i nie mam robić co w te ferie a czas ucieka i ucieka zarąbiście że nowa dziewczyna bydzie do naszej budy chodziła m.in. Basia super, super, super... W ogóle przez te ferie jesteśmy zawaleni nauką bo po feriach sprawdziany i kartkówki... papateczki Komentuj(0) |
2024
|
|
|
|
|
|
talk.pl | Twój Wirtualny Pamiętnik